Edgar Suárez

Edgar Suárez va néixer a Manresa (Barcelona) l'any 1987 i va dur a terme els seus estudis de cuina a l'Escola Superior d'Hosteleria Joviat, a la mateixa ciutat.

Conèixe'l més...

La seva passió, el seu caràcter i la seva cuina

La seva passió

La passió per la cuina el va conduir a iniciar-se molt jove al món laboral i a incorporar-se com a responsable de partida, entre d'altres, al Restaurant situat també a Manresa, Cal Aligué. Amb els anys, Edgar ha format part i dirigit plantilles de restaurants guardonats amb Estrelles Michelin com Neichel o l'Hotel Arts a Barcelona i ha pogut gaudir de treballar de la mà de grans icones de la cuina com són a l'actualitat Jordi Cruz, Sergi Arola o Nandu Jubany.

El seu caràcter

El seu caràcter ambiciós i emprenedor, l'ha portat a dia d'avui a aconseguir un dels seus reptes, obrir les portes del seu propi restaurant, El Secret, on amb humiltat, esforç i treball espera seguir creixent com a cuiner i empresari.

La seva cuina

Pel que fa a la seva cuina, el propi chef la defineix com evolutiva on té cabuda tant la creativitat com la tradició. Al Secret, Edgar obsequia als seus comensals amb propostes que aposten pel producte de proximitat (d'excepcional qualitat), l'estacionalitat i els ingredients naturals i, mica en mica i amb prudència, espera poder trencar amb els paràmetres establerts i anar introduint el que més li agrada:l’atreviment, innovació i vanguardia als seus plats.