Edgar Suárez


Els seus inicis

Edgar va néixer a Manresa (Barcelona) l'any 1987 i va dur a terme els seus estudis de cuina a l'Escola Superior d'Hostaleria Joviat, a la mateixa ciutat. El seu caràcter ambiciós i emprenedor l'ha portat el dia d'avui a aconseguir un dels seus reptes

La seva passió


La passió per la cuina el va conduir a iniciar-se des de molt jove al món laboral i a incorporar-se com a responsable de partida, entre d'altres, al restaurant situat també a Manresa, Aligué. Amb els anys, Edgar ha format part i dirigit plantilles de restaurants guardonats amb Estrelles Michelin com Neichel o l'Hotel Arts de Barcelona i ha pogut gaudir de treballar de la mà de grans icones de la cuina com són actualment Jordi Cruz, Sergi Arola o Nandu Jubany.

El seu caràcter


El seu caràcter ambiciós i emprenedor, l'ha portat el dia d'avui a aconseguir un dels seus reptes, obrir les portes del seu propi restaurant, El Secret, on amb humilitat, esforç i treball espera seguir creixent com a cuiner i empresari.

La seva cuina


El mateix xef la defineix com una cuina evolutiva on hi té cabuda tant la creativitat com la tradició. A El Secret, Edgar obsequia als seus comensals amb propostes que aposten pel producte de proximitat (d'excepcional qualitat), l'estacionalitat i els ingredients naturals i, de mica en mica i amb prudència, espera poder trencar amb els paràmetres establerts i anar introduint el que més li agrada: l'atreviment, la innovació i l'avantguarda als seus plats.